Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Περιοδεία Ανδρέα Ξανθού, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

O ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  και συντονιστής της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Υπουργείου Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί, επισκέφτηκε σήμερα νωρίς το πρωί το Κέντρο Υγείας Σουφλίου. 
Συναντήθηκε και συνομίλησε με την προϊσταμένη και το προσωπικό, όπου και του κατέθεσαν τα προβλήματα της μείωσης Ιατρικού προσωπικού, την έλλειψη ασθενοφόρου σε αρκετές βάρδιες, τη μη ενίσχυση θέσεων-ειδικοτήτων με προσλήψεις και πολλά άλλα, λειτουργικά προβλήματα. Ένα εκ των βασικών,συν των παραπάνω, η πρόθεση της συνεχούς υποβάθμισης του Θεσμού του Ε.Σ.Υ, από τη μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας και των πολιτικών επιλογών και προτεραιοτήτων τους, που είναι η φοροείσπραξη, τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων και η μείωση κονδυλίων σε κοινωνικά αγαθά όπως η υγεία, η παιδεία κ.α

Γεγονός που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, πόσο μάλλον σε περιοχές δύσκολες, απομακρυσμένες με μεγάλη περιφέρεια, που εξυπηρετούν παρ' όλα τα προβλήματα,μεγάλο αριθμό πολιτών, ασθενών και με μεγάλες δυσκολίες καταφέρνουν και αντιμετωπίζουν πολλά, έκτακτα και δύσκολα περιστατικά και σώζονται ζωές συνανθρώπων μας. 
Η περιοδεία του κ. Ξανθού συνεχίζεται με επισκέψεις στο ΙΚΑ και στο Νοσοκομείο Διδειμοτείχου. Αργότερα θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου θα έχει συνάντηση με εργαζομένους, Διοίκηση και Τμήμα Ιατρικής ΔΠΘ και το απόγευμα στις  18:30 θα παραστεί σε ανοικτή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με θέμα:

«Η Υγεία στα χρόνια των Μνημονίων. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου